divendres, 25 de març del 2011

el teatre nu presenta

Aquest dissabte a les 12 del migdia, al Casal, el Teatre Nu ofereix l'espectacle per a tots els públics: Sopa de Pedres.
Entrada GRATUÏTA.

9 comentaris:

  1. y al diumenge la trobada de harley's davison.

    ResponElimina
  2. Òscar Torrabadella i família28 de març del 2011, a les 20:26

    Som molts els veins petits i grans que aplaudim el fet que al Casal de Tous se li doni cada dia un us més freqüent. Despres de poder gaudir cada cap de setmana d'una programació cinéfila de primera línia (lluny del cinema empalagós i comercial i de cara al caler fàcil) ara gaudim també i cada vegada més de conferéncies (gràcies Ampa) i d'obres de teatre de petit format tant per grans com per petits i si ha sobre el cost per les nostres butxaques es cero, dons millor que millor. Dons gràcies a la regidoria de cultura i a l'entitat que gestiona el nostre Casal així com també l'Ampa s'amplia l'oferta de cultura i d'informació al nostre poble.

    ResponElimina
  3. És de franc si t'ho dono jo. Però si t'ho dona l'ajuntament o l'ampa si no ho has pagat tu abans, es que ho he pagat jo o un altre. O és de franc si no pagues impostos, rendes, ibis, quota de l'ampa, seguretat social... De franc és quan algú és treu un bitllet de la cartera i et convida a una Fanta. Pot ser que el Teatre Nu no hagui cobrat ni cinc (llavors seria de franc) però els altres han parat la mà com sempre.

    ResponElimina
  4. este chaval donde se cree que vive en el mundo de los lunnis!!!!!!!!! jajaja nadie da nada gratis ! todo esta pagado por adelantado!!!!!!!

    ResponElimina
  5. Te puedo asegurar "cobrador dels Ibis" que el Teatre Nu no a cobrado ni un duro (es fácil, vas i lo preguntas a la gente del teatro, así de fácil, ah y no tengas miedo, tu "anonimato" quadará asegurado). A diferéncia que tu, yo pienso que el chico tiene razón, y déjate que si lo pago yo o tu o ya lo has pagado o si paga Rita, dejate de histórias que yo tampoco me saqué nada del bolsillo i fuí con todos mis niños a pasarlo un rato de lo mas agradable. Que lo que importa y nos interesa es que se hagan cosas tal y como dice el Oscar este que ha escrito (ah, por cierto aplaudo que firmes con tu nombre, no como todos nosotros, alguno/as por miedo a quedar en evidéncia, otro/as por la cantidad de tonterias que sueltan solo para crispar los ánimos, al igual si todo el mundo acaba firmando con su nombre conseguimos hacer una critica pero eso si constructiva, no una mierdecilla cargada de odio i crispación, si almenos todo fuera verdad, pero de verdades se cantan pocas, venga todos a echar mierda, como si las alternativas que tenemos fueran mejores, venga ya!!!)

    ResponElimina
  6. Entiendo Louïs. Te aseguro que eres un buen candidata para formar equipo con tus admiradores, en las próxima elecciones. Ahora es tu oportunidad.

    ResponElimina
  7. és veritat val per anar al lloc de l'ajuntament perquè discurs té una estona .... per cert no i entès res del que diu podries abreujar el teu discurs? porfa !!!!!

    ResponElimina
  8. aqui en aquest poble ningú regala res per res, o el manteniment del casal és gratis o la neteja del local també gratuït!!!! que la companyia de teatre no cobrés res això no significa que la resta sigui gratis .... o sigui que el teu discurs és incoherent ..... i si estem en l'anonimat és per dret és un lloc lliure d'opinió i si necessitat de dir qui ets ...

    ResponElimina
  9. Ja ja ja,es que no puedo parar de reirme, abreviar el discuso para que? algo me hace pensar que tampoco lo entenderias.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.