diumenge, 14 d’agost del 2011

turisme de qualitat


Es queixa aquests dies, l'alcalde de Lloret de Mar, que el turisme que reben de fa uns anys no és de qualitat. Són, bàsicament joves que associen aquesta població amb: platja, sol, alcohol barat i ciutat sense llei. Aquests joves son francesos i alemanys que veuen Espanya com un paradís per a trinxeraires.
Sis-cents quilòmetres a l'Oest, l'alcalde i la presidenta de la comunitat madrilenya estan encantats de rebre altra cop un turista que ja s'ha acostumat a venir de gorra i amb la família.
En Benet i la perillosa caterva que l'acompanya no volen mes vacances que les que passen aclamats al pais laic més retrògrada d'Occident.
A l'agència de viatges vaticana només hi ha un destí: Espanya.
Despeses pagades, seguretat policial extrema, Opus Dei per tot arreu, capellans amb sotana, monges amb burca, virginals jovenets ultres, polítics llepaculs, platja del Manzanares, sol, alcohol barat i impunitat per a pederastes, traficants, banquers, roucos, nazis i venedors de nadons.
A la pell de brau, si vostè és un trinxeraire poderós, l'alcalde vinclarà l'esquena fins besar-li els peus.
A la pell de brau, si tu, jovenet, ets només un trinxeraire, l'alcalde cridarà els mossos, i si volen venir, t'estovaran l'espinada.
Si ets un pringat, francès, jove i no t'ha triat Deu per a dirigir una mafieta, t'ho direm en llatí, catòlic, apostòlic i romà: Quia pulvis eris et in pulverem reverteris.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.